-->

CRUNCHY TACO CUPS

CRUNCHY TACO CUPS
CRUNCHY TACO CUPS
How fun are these little Taco Cups made in a muffin tin?I don’t think 

I’ll ever be able to make tacos another way again! They’re layers of 

crunchy taco shell, seasoned beef, spicy tomatoes, and gooey cheese 

all in one perfect bite.


YIELD: 12 CUPS (ABOUT 3-4 SERVINGS)


INGREDIENTS :

· 1 lb lean ground beef, browned and drained


· 1 envelope (3 tablespoons) taco seasoning


· 1 (10-oz) can Ro-Tel Diced Tomatoes and Green Chiles


· 1 1/2 cups sharp cheddar cheese, shredded (or Mexican blend)


· 24 wonton wrappers








DIRECTIONS :

1. Preheat oven to 375 degrees F. Generously coat a standard 


size muffin tin with nonstick cooking spray.



2. Combine cooked beef, taco seasoning, and tomatoes in a bowl 


and stir to combine.




See the complete Recipe : http://www.kevinandamanda.com/

Advertisement