-->

FETTUCCINE ALFREDO WITH CHICKEN, BROCCOLI, AND BACON

FETTUCCINE ALFREDO WITH CHICKEN, BROCCOLI, AND BACON
FETTUCCINE ALFREDO WITH CHICKEN, BROCCOLI, AND BACON
Classic Fettuccine Alfredo recipe but with the addition of extra yummy 
ingredients: Chicken Broccoli, and Bacon.  Great recipe for those 
who want some protein (chicken) and veggies
in their creamy pasta.

Course: Main Course
Cuisine: American
AuthorJulia


Ingredients
· 1 tablespoon olive oil

· 1 lb chicken breast boneless and skinless

· 1/4 teaspoon salt

· 1/4 teaspoon pepper

· 3 cloves garlic minced

· 2/3 cups heavy cream

· 2/3 cups milk

· 1 cup Parmesan cheese shredded

· 8 oz fettuccine pasta

· 2 cups broccoli florets cooked

· 7 strips bacon






Instructions
1. Heat olive oil on medium-high heat in a large skillet. Season

chicken breast with salt and pepper. 


2. Cook chicken breast on high heat for 2 to 4 minutes on

each side, until browned, then remove the skillet from heat 

and keep the chicken covered to continue cooking it in its

own steam until no longer pink. 


3. Remove chicken from the skillet. You can also use 

pre-cooked chicken. Cut chicken into thin slices.


4. Add minced garlic to the same skillet, with oils and bits 

left from cooking the chicken. 


5. Add heavy cream, milk, bring to boil. Add cheese and stir

till it completely melts into a creamy sauce.



See the complete Recipe : https://juliasalbum.com/



Advertisement