-->

CHICKEN PESTO PIZZA

CHICKEN PESTO PIZZA
CHICKEN PESTO PIZZA
The absolute perfect weeknight meal that comes together in minutes! 
Use leftover rotisserie chicken, fresh tomatoes, pesto and cheese!

INGREDIENTS:

· 1/4 cup yellow cornmeal

· 1 (13.8-ounce can) refrigerated classic pizza crust

· 1/4 cup pesto, homemade or store-bought

· 8 (1-ounce slices) fresh mozzarella cheese

· 1 cup ricotta cheese

· 1 cup leftover rotisserie chicken

· 1 cup cherry tomatoes, halved





DIRECTIONS:

1. Preheat oven to 450 degrees F. Lightly coat a baking sheet 

or pizza pan with olive oil.

2. Working on a surface that has been sprinkled with cornmeal, 

roll out the pizza into a 12-inch-diameter round. Transfer to prepared 

baking sheet or pizza pan.

3. Using a small ladle, spread pesto over the surface of the dough 

in an even layer, leaving a 1/2-inch border.


See the complete Recipe : https://damndelicious.net/

Advertisement