-->

BREAKFAST HASH WITH CHORIZO & EGGS

BREAKFAST HASH WITH CHORIZO & EGGS
BREAKFAST HASH WITH CHORIZO & EGGS

This Breakfast Hash with Chorizo & Eggs is also really good wrapped in 


a tortilla like a breakfast burrito.  And who says you have to 


have it for breakfast? 




INGREDIENTS :


· 4 C. diced red potatoes


· 1 onion, diced


· 1 orange bell pepper, diced


· couple shakes of salt & pepper


· Oil for cooking


· 1 pkg. Chorizo


· eggs - 1 or 2 per person




Garnish : Shredded cheddar cheese, sliced green onions, chopped cilantro












INSTRUCTIONS :

1.  Dice potatoes into chunks. I quartered them, then cut the quarters


 in half, so I got 8 chunks per potato. 



2.  Cut onion and orange bell pepper into similar sized pieces. Heat skillet 


and add some oil to cook the potatoes, onions and peppers. 



3.  I like to cover the potatoes while they cook and continue to stir 


occasionally so they don't burn.



4.  Meanwhile, brown/cook chorizo in pan, then add to potatoes. 


When ready to serve, add potato/chorizo mixture to plate and top 


with fried egg. 


Garnish with shredded  cheese, sliced green onion and some 


chopped cilantro.




For the scrambled egg version:


1. Mix a couple eggs together in a bowl as you normally would for 


scrambled eggs. 


Add to skillet with potatoes and chorizo and cook, stirring, until eggs 


are cooked. Then garnish as noted above.





See the Complete Recipe : http://www.imbored-letsgo.com/

Advertisement