-->

HOMEMADE VEGGIE BURGER

HOMEMADE VEGGIE BURGER
HOMEMADE VEGGIE BURGER
Crispy on the outside and cooked to perfection. These veggie burgers are the 
ultimate healthy comfort food.
Ingredients :
· 1 400g can chickpeas, rinsed well under cold water

· 1 clove garlic

· 1 large sweet potato, cooked

· 1 cup frozen peaS

· 1 cup frozen corn kernels

· 1 cup quinoa, cooked

· 1/4 cup spring onions, finely chopped

· 1/4 cup coriander, finely chopped

· 1/4 cup parsley, finely shopped

· 1 tablespoon curry powder

· 1 teaspoon cumin

· 1 teaspoon paprika

· 1/2 teaspoon salt





Directions :
Ø Preheat oven to 180C or 356F.

Add all ingredients to the food processor and mix until everything is 

broken down and well combined.


Ø Take approximately half a cup of mixture and mould into a burger 

shape with your hands. Do the same with remainder of the mixture.


Ø Place the veggie burgers on a tray lined with baking paper and 

place in the oven to cook for 40 minutes.


Ø Assemble the burgers with your favourite toppings. For these burgers 

I used red onion, tomato, avocado and baby spinach.



See the complete recipe : http://www.caseyjade.com/

Advertisement