-->

Vegan Cold Yum Yum Noodle Salad

Vegan Cold Yum Yum Noodle Salad
Vegan Cold Yum Yum Noodle Salad
Asian inspired cold noodle salad, full of veggies and topped with a vegan 
version of yum yum sauce!

Course: Salad

Servings: 6

Author: Lauren Hartmann


Ingredients
· 16 oz. Asian noodles, I used rice noodles, but soba or wide noodles will do.

· 1/2 C. Carrots, shredded

· 1/2 C. Edamame, cooked

· 1/2 C. Cabbage, shredded

· 1/4 C. Cilantro, chopped

· 1 Green onion, chopped

· 3/4 C. Vegan mayo

· 1/2 tsp. Tomato paste

· 1/2 tsp. Garlic powder

· 1/4 tsp. Paprika

· 1 tsp. Agave syrup

· 1 1/2 tsp. Vegan butter, melted

· 2 Tbsp. Water

· Salt and pepper to taste







Instructions
1. First cook the noodles according to the package directions. Then drain 

and let cool completely. I like to put mine in the fridge to cool them 

down faster.


2. While the noodles are cooling, cut all the veggies, cilantro and green

onion and add to a large mixing bowl.


3. Now make the yum yum sauce. In a separate mixing bowl, add 

the vegan mayo, tomato paste, garlic powder, paprika, agave, melted 

vegan butter, and water. 


4. Whisk to combine. Now add a few pinches of salt and pepper. Then 

taste and adjust the seasonings. 




See the complete recipe : https://www.rabbitandwolves.com/
Advertisement