-->

Veggie Spring Rolls with Thai Mango Dipping Sauce

Veggie Spring Rolls with Thai Mango Dipping Sauce
Veggie Spring Rolls with Thai Mango Dipping Sauce
To make for easing rolling, you can combine all your vegetables and


herbs in a bowl, season with salt + pepper and then roll them in the spring roll 


wrappers as directed.


INGREDIENTS


THAI MANGO DIPPING SAUCE


· 1 ripe mango diced


· 1 inch knob of fresh ginger grated


· 2 tablespoons sweet Thai chili sauce


· 2 tablespoons rice vinegar


· Juice from 1 lime


· ½ cup fresh Thai basil and or cilantro chopped



VEGGIE SPRING ROLLS


· 1 large avocado peeled, pitted + thinly sliced


· 2 cups fresh vegetables such as cucumbers lettuce, carrots and bell peppers


· Salt + pepper to taste


· A big handful of both fresh cilantro and mint


· 8 rice paper wrappers


· Chopped peanuts for topping (optional)







INSTRUCTIONS


THAI MANGO DIPPING SAUCE


In a blender, combine all the ingredients except the basil and cilantro. Blend until 

smooth,add the basil + cilantro and pulse until chopped. Pour into a bowl, cover and 

place in the fridge until ready to serve.




VEGGIE SPRING ROLLS


Squeeze a little lime juice over the sliced avocado.


Create an assembly line of vegetables, so that they are all ready to go.

I love using carrots, bell peppers, butter lettuce and fresh microgreens.



Fill a shallow dish with warm water. Add each rice paper sheet, one at a time, 

for 5 to 10 seconds. Remove and place on a flat surface. 



Towards one end of the rice wrapper, begin layering with 

slices of avocado, and small handfuls of fresh cilantro + 

mint, and a handful of veggies. 



Sprinkle the veggies with salt + pepper. Fold both ends to the center and roll the

sheet as tightly as you can without ripping. 



Place each prepared spring roll on a serving platter and cover with Reynolds 

Wrap Aluminum Foil tokeep the spring rolls from drying out.




See the complete : https://www.halfbakedharvest.com/
Advertisement